Laura Vicol: Mă apucă revolta! Funcția îți ia mințile! Nu pot să te respect

Laura Vicol
Laura Vicol

Avocata Laura Vicol a transmis un mesaj după ce Victor Ciutacu a avut un schimb de replici cu procurorul-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Daniel Horodniceanu.

"Intotdeauna mi-au placut oamenii aroganti si destepti, care iti dau lectii de viata, stiinta si nu te poti supara pe ei pentru ca pur si simplu nu ai contraargumente, dialogul este unul spumos, constructiv si se termina intotdeauna cu zambetul pe buze.

Insa atunci cand aroganta e in coniventa infractionala cu prostia, ma apuca o revolta maxima si am un profund sentiment de voma pe care il simt pana in maduva oaselor.

Pai bine, stimabilule, cand eu spun ca functia iti ia mintile, trebuie sa ma crezi! Am fost ferm convinsa ca vei schimba lucruri, mare naiva am fost.

Nu, nu pot sa te respect atunci cand spui cu nonsalanta maxima ca nu are de ce sa raspunda cineva pentru ca un dosar e tinut de 11 ani sub popourile voastre, mi se face rau de nervi cand te vad cum ameninti in direct fara umbra de bun simt sau deontologie profesionala, iar faptul ca vorbesti agramat pune capac la tot ce-am spus mai sus!

Sa merite, nu sa SE merite, pentru ca nu SE exista sa vorbesti asa cand reprezinti o institutie si ataci public oamenii.

Nu va mai e rusine de nimeni si nimic? Frica de Dumnezeu mai aveti? Minutele 7.00-11.00 (ca sunt avocat si nu vorbesc fara sa am probe)", a scris avocata Laura Vicol pe Facebook.

Vezi și: Ciutacu, după dialogul cu Horodniceanu: Am devoalat un mediocru tupeist

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel