Laura Cosoi, despre cel mai important moment din viaţa ei: "Mă visam mireasă, de mică!"

laura-cosoi (2)
laura-cosoi (2)

Laura Cosoi este foarte aproape de cel mai important moment din viaţa ei. 

Iubitul ei, Cosmin i-a făcut o surpriză total neaşteptă şi a cerut-o în căsătorie. Blonda este acum mai fericită ca niciodată şi a început deja pregătirile pentru momentul cel mare, scrie spynews.ro.

Invitată la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, Laura Cosoi a povestit mai mult despre proiectele sale din teatru şi a dat mai multe detalii desprea piesa "Nunta Perfectă". Cu această ocazie, actriţa a vorbit şi despre cel mai important moment din viaţa unei femei şi a mărturisit că visa să fie mireasă, încă din copilărie.

CITEȘTE ȘI: Laura Cosoi, sexy pe schiuri! Detaliul care i-a încins pe fani

"Când eram mică, mă visam mireasă, ca toate puştoaicele. Am făcut dans sportiv de performanţă şi au apărut în viaţa mea acele costume cu pene cu ştrasuri, practic fiecare spectacol în parte era ca o nuntă, eu mă găteam mă coafam, mă machiam, lumea mă aplauda, era seara mea.
Acum sunt într-un punct în care nunta nu ştiu ce ar putea să presupună, nici nu am avut şansa, probabil eram deja măritată dacă se întâmpla. Am nevoie de un suflet pereche, să fac alegerea potrivită şi să fie cei dragi alături de mine," a spus Laura Cosoi, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Actriţa a avut o relaţie care a durat mai bine de şase ani cu Smiley, iar acum şi-a găsit fericirea în braţele lui Cosmin Curticăpean, un tânăr cu mult succes în afaceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel