EXCLUSIV  Laura Codruța Kovesi, negocieri, săptămâna decisivă! Coincidența pe care nimeni n-a remarcat-o - VIDEO

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

Urmează noi runde de negocieri pentru funcția de procuror-șef european. S-ar putea decide soarta Laura Codruța Kovesi. Dacă nu se ia o decizie săptămâna viitoare, negocierile vor continua cu noii lideri ai PE, desemnați după alegerile europarlamentare, după cum a anunțat Consiliul European. 

”ÎCCJ a făcut dreptate, la presingul comisarul- era să spun sovietici- ... europeni” a comentat dur Remus Borza decizia instanței de a ridica controlul judiciar Laurei Codruța Kovesi. 

Remus Borza a mai atras atenția asupra unei coincidențe: ”Antonio Tajani a pus, pentru ziua de 3 aprilie- ca să vezi coincidență, tocmai ziua în care ÎCCJ urma să judece respectiva contestație a doamnei Laura Codruța Kovesi la cotrolul judiciar, pe ordinea de zi a colegiului liderilor de grupuri parlamentare din PE această chestiune a împiedicării Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef european.”

Deputatul a mai vorbit despre mai mulți oficiali europeni care au avertizat România, dând chiar ultimatumuri, precum: dacă nu anulați demersul penal împotriva Laurei Codruța Kovesi, dezbatem activarea Articolului 7 pentru România. ”Ăsta nu e șantaj? Dar asta nu e o ingerință nepermisă în treburile interne ale României?” a întrebat Remus Borza. 

Vezi mai jos comentariul complet: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel