Kovesi, Parchetul General. SRS: Nu va fi cercetată. Ana-Maria Roman: Cea mai mare lovitură

În contextul mutării Laurei Codruța Kovesi la Parchetul General, Sorin Roșca Stănescu a comentat situația, în direct la emisiunea "Esențial", de la Antena 3.

"Doamna Kovesi se profilează ca viitor şef al cadrelor din întreaga procuratura română. Poziţia care i se pregăteşte de domnul Lazăr, care a ajuns în poziţia care este datorită doamnei Kovesi, poziţia ei este cea mai importantă în toată arhitectura parchetelor din România, dacă ce se preconizează că se va duce până la capăt. Va avea o putere discreţionară asupra tututror procurorilor care lucrează sub jurisdicţia Parchetului General.

Nu va mai putea fi cercetată sau judecata în dosarele în care numele ei figurează. Nu se poate cerceta singură. Are sub control toţi procurorii care ar putea cerceta aceste lucruri.

Kovesi a fost înlăturată pentru că a încălcat Constituţia. Aste este cea mai mare greşeală pe care o poate săvârşi un om din justiţie. În ciuda acestui lucru, ea va administra această secţie pentru cercetarea abuzurilor comise de Justiţie", a spus Sorin Roșca Stănescu

Ana-Maria Roman, prezentatoarea emisiunii "Esențial, a completat afirmațiile jurnalistului: "Ar fi cea mai mare lovitură, în acest moment".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel