Klaus Iohannis - Viorica Dăncilă, întâlnire de ultimă oră

Președintele Klaus Iohannis ar urma să se întâlnească, miercuri seară, cu Viorica Dăncilă, propusă pentru funcția de premier, informează Antena 3.

Social-democraţii au nominalizat-o în şedinţa Comitetului Executiv Naţional de marţi pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de prim-ministru. Opoziţia susţine alegeri anticipate.

De menționat că, în aceste momente, Klaus Iohannis se consultă cu partidele şi formaţiunile reprezentate în Parlament, în contextul demisiei lui Mihai Tudose din funcția de premier.

Amintim că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat miercuri, la Palatul Cotroceni, că este totul pregătit pentru a fi convocat Parlamentul în sesiune extraordinară, dacă propunerea social-democraţilor de numire a Vioricăi Dăncilă în funcţia de premier va fi acceptată de preşedintele Klaus Iohannis.

'Preşedintele României a luat act de ceea ce i-am spus noi. (...) Noi sperăm să accepte propunerea cu doamna Viorica Dăncilă. Suntem pregătiţi să convocăm Parlamentul în sesiune extraordinară, pentru a începe audierile de miniştri, pentru a vota programul de guvernare şi Cabinetul în ansamblu', a declarat Dragnea, după consultările cu şeful statului.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel