Kaufland, replică după accidentul de la Iași

Două persoane au trecut printr-o experiență traumatizantă într-un hypermarket Kaufland din Iași. La câteva luni de la producerea evenimentului, Kaufland reacționează.

Sticla de la vitrina unde se aflau preparatele din carne s-a desprins și a căzut peste picioarele a două persoane, o femeie aflată la cumpărături împreună cu copilul ei. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

„Acum aproximativ 4 luni, în data de 11.09.2017,  a avut loc un incident în magazinul Kaufland din Iași, situat pe str. I. P. Pavlov nr. 14, și pe care îl regretăm. Am fost alături de clienta noastră, acoperind în totalitate îngrijirile medicale aferente contuziei suferite la picior. 

Vă asigurăm că a fost un caz izolat și că vitrinele sunt sigure. În paralel, am dispus verificări ale vitrinelor din toate magazinele, în urma cărora vă confirmăm că respectă toate standardele de siguranță.

Nimeni nu a fost în pericol de moarte. De asemenea, copilul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. În ceea ce privește reacția angajaților, aceștia au fost alături de clientă, acordându-i asistență și solicitând suportul ambulanței", au replicat Kaufland România.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel