Karolina Pliskova s-a retras de la Australian Open, din cauza unei accidentări

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Karolina Pliskova s-a retras de la Australian Open, din cauza unei accidentări.

Karolina Pliskova, numărul patru mondial, s-a retras de la Openul Australiei, care va avea loc luna viitoare, din cauza unei accidentări la mână suferite la antrenament. Anunțul a fost făcut joi de jucătoare, într-un comunicat publicat de organizatorii turneului.

Jucătoarea în vârstă de 29 de ani a ajuns până în semifinale la Melbourne în 2019, pierzând în fața viitoarei campioane Naomi Osaka. Ea a ajuns în finală la Wimbledon în acest an, înainte de a ajunge în sferturile de finală la US Open.

Sportiva Karolina Pliskova: „M-am accidentat la mâna dreaptă la antrenamentul de ieri și nu voi putea juca”. Mulți jucători ratează turneul din 2022

„Din păcate, m-am accidentat la mâna dreaptă la antrenamentul de ieri și nu voi putea juca la Adelaide, Sydney și (la) Australian Open în acest an", a declarat Pliskova.

Pliskova este se alătură astfel altor nume importante ale tenisului mondial care ratează turneul major de la Melbourne Park, campionii de Grand Slam Serena Williams, Bianca Andreescu și Roger Federer fiind de asemenea absenți.

Australian Open începe pe 17 ianuarie 2021, notează Mediafax.

Cum ar putea participa sportivi nevaccinaţi la Australian Open 2022

Deși organizatorii Openului Australiei au declarat că jucătorii trebuie să fie complet vaccinați pentru a participa la eveniment, aceștia au dezvăluit o listă de criterii care vor permite unor jucători nevaccinați să concureze la primul Grand Slam al sezonului. Printre excepțiile enumerate se află posibilele antecedente cu reacții alergice la toate vaccinurile Covid-19 aprobate sau „reacții adverse grave” legate de prima doză a unui vaccin.

Sportivii care călătoresc în Australia trebuie să facă un test Covid-19 înainte de zbor și la aterizare, scrie Mediafax.

Tennis Australia îi îndeamnă în continuare pe jucători să folosească unul dintre zborurile lor charter pentru a minimiza riscul unor posibile infecții. 

CITEȘTE ȘI: FCSB - RAPID. Imaginile de pe Arena Națională au arătat ca în vremurile bune, când nu era pandemie / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel