Jucătoarea de tenis cu două Grand Slam-uri care este introvertită. „Am multe regrete”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Nipona Naomi Osaka are în palmares două titluri de Mare Șlem și a ajuns în topul tenisului mondial cu o viteză extraordinară, la doar 22 de ani.

Nipona Naomi Osaka are în palmares două titluri de Mare Șlem și a ajuns în topul tenisului mondial cu o viteză extraordinară, la doar 22 de ani. Însă, conform CNN, Osaka nu se luptă cu adversarele, pe teren, ci cu o problemă personală: rușinea sa descurajatoare.

„Personal, am multe regrete înainte să merg să mă culc, iar multe dintre acestea sunt cauzate de faptul că nu spun cu voce tare ceea ce gândesc", a explicat tânăra, pentru CNN Sport, într-un interviu la distanță.

Mesajele îngrijorătoare de pe Twitter

Cu o zi înaintea discuției cu jurnaliștii, Osaka a pus mâna pe telefon și a intrat pe Twitter, transmițând mesaje neobișnuite care au scos la iveală probleme sale personale.

„M-am săturat să mai fiu rușinoasă. Așa chiar îmi irosesc timpul", a scris japoneza, pe platforma de socializare. „Aș fi putut să împărtășesc atâtea idei până acum, aș fi putut să vorbesc cu atât de multe persoane. Toate lucrurile pe care le-aș fi putut învăța... iar eu nu fac decât să-mi pun un limitator".

„Sunt multe instanțe în care mă văd în situația în care aș fi putut să spun ceea ce simt, însă am ținut gura închisă și am mers într-o direcție care nu mi-a plăcut", a explicat tânăra. „Mă simt de parcă dacă aș fi spus ceea ce simt, aș fi avut oportunitatea să văd ceea ce s-ar fi întâmplat".

„Aș vrea să le mulțumesc lui Jay-Z și Beyonce"

În timpul unei vacanțe din 2019, jucătoarea de tenis s-a întâlnit cu celebrul cuplu în Caraibe, însă abia a putut să scoată vreun cuvânt. „El a început să vorbească cu mine, dar m-am emoționat și am început să dau răspunsuri de un singur cuvânt. M-a întrebat dacă sunt rușinoasă, iar eu am spus da, iar conversația s-a încheiat".

„Aș vrea să le mulțumesc lui Jay-Z și Beyonce pentru că fac muzică ce mă motivează, fiindcă a fost o perioadă în viața mea în care mă uitam la cum cânta Beyonce pentru a mă motiva. Până și acum ascult melodii mai vechi ale lui Jay-Z fiindcă simt că sunt foarte super", a adăugat Osaka.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel