Jucătoare de tenis de top, bolnavă de cancer. Nicole Gibbs, sezon ratat

Jucătoarea americană de tenis Nicole Gibbs, nr. 116 în clasamentul WTA, a anunţat că suferă de cancer la glandele salivare.

Nicole Gibbs nu va participa la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, ce va avea loc în perioada 26 mai - 9 iunie, informează AFP. 'Nu voi mai juca pe zgură în acest sezon şi nu voi merge la Roland Garros', a explicat jucătoarea pe contul său de Twitter.

'În urmă cu o lună, eu am mers la dentist şi o excrescenţă din gura mea m-a alertat. Biopsia a arătat că sufăr de o formă rară de cancer al glandelor salivare', a adăugat ea. Gibbs, în vârstă de 26 de ani, va suferi o intervenţie chirurgicală vineri şi speră să revină în circuit la Wimbledon (1-14 iulie).

'Chirurgul meu are încredere în faptul că intervenţia va fi suficientă pentru a rezolva problema', a mai spus jucătoarea. Cea mai bună poziţie ocupată de Gibbs în clasamentul mondial datează din 2016, când a urcat pe locul 68. Ea nu a câştigat niciun titlu WTA până acum, cele mai bune rezultate din carieră fiind calificarea în turul 3 la US Open 2014 şi la Openul Australiei 2017.

Citește și:

Program ultima etapă în Play-Off-ul Ligii întâi. A rămas un singur derby

Club de biliard unic în România: Un vis împlinit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel