Jelena Ostapenko s-a amuzat copios înainte de a închide meciul cu Simona Halep / VIDEO

Simona Halep
Simona Halep

Jelena Ostapenko a oferit un moment uluitor în meciul cu Simona Halep.

Simona Halep a fost învinsă de Jelena Ostapenko, vineri, în trei seturi, în semifinalele turneului WTA 500 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 768.680 de dolari.

Simona Halep a pierdut după o oră şi 36 de minute, în urma unui final slab de partidă.

Jelena Ostapenko a fost surprinsă, la scorul de 2-6, 7-6(0), 5-0, în timp ce se amuza copios înainte de a închide meciul cu Simona Halep.

VIDEO:



Simona Halep, campioană la Dubai în 2015 şi 2020, a avut o evoluţie foarte bună în primul set, câştigat cu 6-2, a reuşit o revenire spectaculoasă în actul secund, însă din tie-break-ul acestuia până la final nu a mai contat.

După un început echilibrat de joc, Simona Halep a început să profite tot mai multe de erorile comise de letonă şi a câştigat primul set cu 6-2, după o serie remarcabilă de cinci ghemuri la rând. Debutul actului secund a fost modest şi Jelena Ostapenko s-a desprins rapid la 3-0. Simona Halep a reuşit să revină şi a egalat, 3-3, apoi s-a mers cap la cap până în tie-break, românca salvând două mingi de set la 5-6. În tie-break, Simona Halep nu a reuşit să câştige niciun punct. Jocul româncei a suferit şi în setul decisiv, în care nu a avut replică la loviturile rapide, forţa şi unghiurile găsite de Ostapenko, în condiţiile în care serviciul fostului lider mondial pur şi simplu nu a funcţionat.

Simona Halep a încheiat cu 5 aşi dar şi cu 8 duble, faţă de Jelena Ostapenko, care a avut 3 aşi şi 5 duble greşeli.

Jelena Ostapenko (24 ani, 21 WTA) are acum 2-1 în meciurile directe cu Simona Halep, după ce a câştigat cu 4-6, 6-4, 6-3 în finală la Roland Garros, în 2017, iar Halep şi-a luat revanşa în acelaşi an, în semifinale la Beijing, cu 6-2, 6-4, notează Agerpres.

VEZI ȘI: „De la cinci dioptrii, la o dioptrie în 18 luni!” Soluția „miraculoasă” pentru a scăpa de ochelari. Există doar un singur caz în care pacienții pot vedea „mai clar”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel