Jelena Ostapenko, declarație provocatoare înaintea duelului cu Simona Halep

Simona Halep
Simona Halep

Ons Jabeur a fost eliminată, joi seară, de Simona Halep, în sferturile de finală ale competiției din Emiratele Arabe Unite. Românca se califică astfel în semifinală, unde o va întâlni pe Jelena Ostapenko.

Simona Halep a câștigat în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-3, după o oră și 22 de minute.

„A fost greu, chiar dacă au fost numai două seturi, a fost mult mai greu decât a părut. Știam că trebuie să lupt până la capăt. M-am concentrat pe ce știam că am de facut. Stiam că trebuie să o țin cât mai mult în spate”, a spus jucătoarea de tenis Simona Halep la interviul de pe teren.

„Este o plăcere să joc aici. Mă bucur să pot juca din nou în fața unui public atât de entuziast și mă simt bine ori de câte ori evoluez pe acest teren”, a mai spus sportiva din Constanța.

Pentru prezența în semifinale, Simona Halep va primi un cec de 37.500 dolari și 185 de puncte WTA.

Urmează confruntarea cu Jelena Ostapenko. Declarație provocatoare înaintea duelului cu Simona Halep

Jelena Ostapenko, „coșmarul” Simonei Halep de la Roland Garros 2017, a răsucit cuțitul în rana fanilor lui Halep. „În finala aceea de la Roland Garros, ea  (n.r. Simona Halep) nu a făcut față când a intrat cu mine pe teren. Sincer, meciul a avut loc în urmă cu mult timp. Cred că trebuie să îl revăd. Dar ce pot să vă spun e că nu a contat scorul. Am ajucat agresiv și asta mi-a adus victoria, la fel ca în toate meciurile pe care le-am câștigat”, a spus Jelena Ostapenko, potrivit ProSport.

Necunoscutele Simonei Halep, scoase la iveală de Daniela Simulescu

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a realizat portretul astrologic al Simonei Halep. „Ce reiese din astrograma Simona Halep? „Este născută pe 27 septembrie, în Constanța. Este Balanță. Are soarele în Balanță, poziția soarelui în momentul nașterii arată zodia. Aceasta arată o părticică din noi, scheletul nostru astrologic pe care se pun restul amănuntelor. Poziția soarelui la nativii din Balanță arată poziția conștientă din noi. Caracteristicile Balanței le întâlnim foarte ușor la Simona. Este foarte armonioasă, echilibrată, diplomată și sociabilă. Vorbește frumos, politicos, nu vrea să supere pe nimeni. Dorește echilibru. Dacă vă uitați la meciurile sale de tenis, nu are momente dese de furie. Balanțele nu vor fi supărate pentru că nu vor să îi supere pe ceilalți. Balanțele au un comportament foarte plăcut. Sunt voioase, au nevoie de evenimente, le place să aibă pasiuni artistice sau culturale", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel