Jean-Claude Van Damme, acuzat de agresiune sexuală

Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme

Procurorul din Bruxelles investighează o plângere împotriva starului de la Hollywood Jean-Claude Van Damme. Actorul în vârstă de 61 de ani este acuzat că a agresat o femeie de 33 de ani într-un bar exclusivist din Bruxelles.

Jean-Claude Camille François Van Varenberg este cunoscut în cariera sa ca Jean-Claude Van Damme și abreviat JCVD. Acesta este luptător în arte marțiale, actor și regizor belgian, cunoscut mai ales ca actor de filme de acțiune cu arte marțiale.

Cazul datează din 20 august, 2021 și a avut loc în barul elegant de șampanie Impérial din centrul Bruxelles-ului, pe care se spune că Van Damme îl frecventează. După câteva flirturi inițiale, lucrurile s-au înrăutățit când actorul a încercat să o agreseze pe femeie, potrivit The Brussels Time.

Van Damme este acuzat că a atins-o pe femeie și i-a cerut să facă sex cu el. Femeia susține că el a împins-o într-o cabină de toaletă și a încercat să o dezbrace și să o forțeze să întrețină relații intime cu el.

„În acea seară, inițial, s-a dat puțin la mine, nu a fost nimic rău sau nepotrivit. Dar după aceea, cred că a tras câteva linii, pentru că toată lumea știe că Jean-Claude Van Damme se droghează până pierde controlul și, dintr-o dată, a devenit o altă persoană. L-am pălmuit mai întâi pentru că m-a atins pe fund și apoi, când și-a cerut scuze, am continuat normal. Totul mergea bine, eram mai mulți în jurul mesei, râdeam, până când a luat-o razna, a început să mă atingă din nou, să facă avansuri sexuale”, a declarat tânăra, conform PlayTech.

Ulterior, actorul i-ar fi „atins fesele” și ar fi încercat să o dezbrace. Tânăra se declară „traumatizată”.

Cu toate acestea, femeia a reușit să scape și a depus plângere după incident. Procurorul de la Bruxelles a confirmat că are loc o anchetă împotriva lui Jean-Claude Van Damme, iar mai multe persoane au fost audiate.

Agentul lui Jean-Claude Van Damme nu dă crezare mărturiei tinerei de 33 de ani

„O doamnă care se plânge de o situație? Este posibil. Nu-l văd pe artist făcând asta. El este foarte atent, este căsătorit, are copii”, a comentat din nou pentru aceeași publicație.

Echipa starului de la Hollywood neagă acuzația.

Parchetul din Bruxelles nu a dorit să comunice mai multe despre acest caz

”Ca orice suspect, el beneficiază de prezumția de nevinovăție”. a reamintit purtătorul de cuvânt al parchetului din Bruxelles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel