Jaqueline Cristian, în recuperare după intervenția de la genunchi

Jaqueline Cristian (Instagram)
Jaqueline Cristian (Instagram)

Jaqueline Cristian a fost operată la genunchi și va lipsi din circuit cel puțin până în luna aprilie.

Jaqueline Cristian, locul 71 WTA, a fost operată la genunchi, după accidentarea suferită în urmă cu o săptămână, în turul secund al turneului de la Doha. Aceasta le-a transmis urmăritorilor săi de pe social media că va face tot ce trebuie pentru a reveni cât mai repede în circuitul competițional.

”Vă mulțumesc foarte mult pentru mesaje și suport!!! Operația a decurs foarte bine, mulțumită domnului doctor Ion Codorean, iar acum urmează perioada de recuperare, care este la fel de importantă ca operația! Fac tot ce trebuie pentru a reveni cât mai repede și sunt sigură că toată perioada asta mă va face mai puternică”, a scris Jaqueline Cristian, pe contul de Instagram.

Jaqueline Cristian a acces pe tabloul principal al turneului WTA 1000 de la Doha, câștigat de poloneza Iga Swiatek, din postura de lucky-loser, ca urmare a retragerii Marketei Vondrousova, iar în primul tur a reușit o victorie foarte importantă în fața Elena Rybakina (locul 20 WTA). Citește mai mult AICI)

Ca urmare a accidentării, Cristian s-a retras de pe tablourile de la Indian Wells și Miami, turnee ce sunt programate pentru luna martie. 

Daniil Medvedev, liderul mondial al tenisului masculin 

Finalistul turneului de Grand Slam de la Australian Open, rusul Daniil Medvedev este noul lider mondial al tenisului masculin, potrivit clasamentului dat publicității, luni, de către ATP, detronându-l pe sârbul Novak Djokovic, care deţine recordul de săptămâni în fruntea clasamentului ATP, 361. Ultima perioadă în această poziţie a durat între 3 februarie 2020 şi 28 februarie 2022.

Daniil Medvedev a reacționat public la invazia Rusiei asupra Ucrainei, mai mult, a reamintit momentul de la Melbourne, când a fost huiduit de către public, doar pentru că este rus. 

”Vă amintiți cu toții ce am spus după finala Australian Open? Această poveste a fost doar despre mine, despre visele mele din copilărie. Și astăzi vreau să vorbesc în numele fiecărui copil din lume. Toți au vise, viața lor abia începe, atât de multe experiențe frumoase urmează să vină: primii prieteni, primele emoții mari. Tot ceea ce simt și văd este pentru prima dată în viața lor. De aceea vreau să cer pace în lume, pace între țări. Copiii se nasc cu încredere interioară în lume, cred atât de mult în orice: în oameni, în dragoste, în siguranță și dreptate, în șansele lor în viață. Să fim împreună și să le arătăm că este adevărat, pentru că fiecare copil nu ar trebui să înceteze să viseze”, a scris Daniil Medvedev, pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel