Jaf la drumul mare: Primăria Capitalei a dat peste 80 de milioane de euro pentru reabilitarea a 16 străzi

borduri
borduri

Primăria Capitalei alocă sume uriașe pentru reabilitarea a 16  străzi  în această vară.  Peste 80 de milioane de euro sunt  îngropați în borduri, pavele și covor asfaltic ce nu necesitau  refacerea.

Străzile pe care se lucrează sunt : Alexandru Constantinescu, Candioano Popescu, Constantin Godeanu, Escalei, Gherghitei, Iosifesti, Lipscani, Piatra Morii, Popa Tatu, Zâmbetului, Periș, Valea Lungă, Piața Gării de Nord, Pescarilor, Răsăritului și Aviatorilor.

Că se reabilitează e bine, problema este însă suma uriașă. Din informațiile pe care le avem lucrările au fost contractate în baza unor acorduri-cadru semnate în 2009 și 20010, iar costul total se ridică la  346.502. 375, 64 de lei fără TVA. La un curs de 4,2 euro, ajungem la suma de 82.500.565 de euro. Mergând mai departe cu calculele observăm că fiecare stradă are un cost mediu de 5.156.286 de euro.

Sunt străzi care practic nu aveau nevoie de reabilitare. Se schimbă borduri și pavele aproape noi, bucureștenii fiind revoltați de hotărârile Administrației Străzilor de la Capitală.

Acum mai bine de 30 de zile am trimis o cerere oficiale la Administrația Străzilor pentru a verifica atutenticitatea datelor, însă  nu s-au obosit să ne răspundă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel