iUmor. Mirela Buhuș, câștigătoarea ediției a cincea

Mirela Buhuș a reușit să obțină voturile telespectatorilor în cea de-a cincea ediție ”iUmor” din acest sezon și va merge în finală alături de Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu.

Mirela Buhuș a venit la ”iUmor” cu o surpriză pregătită pentru jurați și, mai ales, pentru Cheloo, de care a mărturisit că se simte atrasă.

I-a uimit pe toți

”A durat cinci sezoane, dar am apărut, m-am pregătit, pentru Cheloo nu poți să vii oricum”. Iar surpriza a fost cu adevărat de proporții: din vârful unei bare, în mijlocul scenei, Mirela a început un monolog surprinzător. ”E spumoasă,  m-am gândit că începe un număr de stand-up”, a mărturisit Delia.

Numărul a continuat însă cu un dans la bară care i-a uimit pe toți cei prezenți, iar Mirela a încercat chiar să îi atragă în jocul ei și pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Până la final, chiar a reușit să le dea o lecție de dans la bară Deliei și lui Mihai.

Delia și Bendeac au luat lecții

”Eu fac dans la bară sportiv, o să vă invit pe rând să vă arăt câte o mișcare. Mihai, pentru tine am pregătit o mișcare specială, se numește <Superman>”, l-a încurajat Mirela pe jurat.

Din păcate, mișcarea i-a reușit doar pe jumătate și a fost apoi supărat că a primit un exercițiu mai greu decât al Deliei.

”Ca să te descurci bine la bara aceea, trebuie să ai mușchi buni pe brațe”, a mărturisit Delia.

Când a venit timpul votului, jurații au cântărit starea pe care Mirela le-a transmis-o.

”Și-a asumat perfect numărul ei, dacă nu ar fi făcut asta ar fi fost penibil, grotesc!”, a declarat Mihai Bendeac, iar numărul a primit două dintre voturile juraților, dar și pe cele ale telespectatorilor, astfel că Mirela va merge în finala din acest sezon.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel