ITALIA: ROMÂN condamnat la închisoare pe viață după ce a ucis un agricultor italian

Un român a fost condamnat la închisoare pe viață în Italia după ce a omorât un agricultor italian.

VEZI ȘI: Oana Stancu, ADEVĂRURI nespuse: A fost urât de liberali

Cezar Constantin Agapi, în vârstă de 25 de ani, și-a primit pedeapsa după ce l-a ucis cu sânge rece pe agricultorul Rodolfo Froldi.

Crimă oribilă

Au trecut doi ani şi jumătate de când corpul neînsuflețit al lui Rodolfo Froldi, în vârstă de 76 de ani, a fost găsit pe un câmp, cu urme de bătaie, cu mâinile legate la spate. În decembrie 2014, doi dintre autorii crimei au fost condamnaţi, cu o reducere a pedepsei prevăzută de procedura prescurtată. Sentinţa poate părea prea blândă faţă de pedeapsa de treizeci de ani de închisoare solicitată de procuror. Pavel Andrei Ababei, de 22 de ani, a fost condamnat la 16 ani, iar Nicolae Stoleru, de 32 de ani a fost condamnat la 17 ani şi două luni.

Acum a venit rândul lui Cezar Constantin Agapi, cel de-al treilea autor al crimei. Tânărul a fost condamnat la închisoare pe viață, informează Știridiaspora.

În cazul lui, sentinţa tribunalului din Mantova este una dintre cele mai dure pronunțate în Italia în cazuri de omor. Potrivit jurnaliștilor de la Gazeta Românească, judecătorul de caz a acceptat cererea procurorilor ca acesta să fie condamnat la închisoare pe viață.

La soluționarea acestui caz au participat atât polițiști români cât și agenţii de la Scotland Yard, deoarece cei trei, după ce au comis crima, s-au ascuns în România cât și în Marea Britanie în încercarea de a-și pierde urma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel