Irina Begu și Mihaela Buzărnescu vor juca marți la turneul de la Roma

Irina Begu. foto: Romania Fed Cup Team @romaniafedcup - FB
Irina Begu. foto: Romania Fed Cup Team @romaniafedcup - FB

Irina Begu și Mihaela Buzărnescu vor debuta marți, 14 mai, la turneul WTA de la Roma, Italia. Jucătoarele din România și-au aflat adversarele, iar prima care va intra în concurs va fi Irina Begu. Începând cu ora 12:00, sportiva noastră se va întâlni cu tenismena din Rusia, Daria Kasatkina.

Cele două au mai jucat de șapte ori până acum, iar Begu a reușit să câștige o singură dată, la Roma în 2016. Atunci, Irina Begu a ajuns până în semifinalele competiției, când a pierdut în fața Serenei Williams.

În jurul orei 16:00, Mihaela Buzărnescu o va întâlni, în primul tur la Foro Italico, pe fosta campioană de la Roland Garros, Jelena Ostapenko. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de trei ori până acum, iar Buzărnescu s-a impus o singură dată.

Simona Halep la Roma

În meciul de debut de la Roma, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre cehoaicele Marketa Vondrousova şi Barbora Strycova, în timp ce în optimile competiţiei ar putea da peste Daria Kasatkina sau Wang Qiang. În sferturi, Halep ar putea juca din nou contra Serenei Williams.

În semifinale, unele dintre cele mai periculoase adversare pot fi Naomi Osaka şi Kiki Bertens, iar în finală Petra Kvitova, Karolina Pliskova şi Elina Svitolina.

Fostul lider mondial a ajuns de două ori până în finala de la Roma, în 2017 şi 2018, dar ambele au fost pierdute în faţa tenismenei Elina Svitolina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel