BRD Bucharest Open - Irina Begu și-a învățat lecția: Planul meu era destul de clar

Irina Begu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că se bucură de calificarea în sferturile de finală la BRD Bucharest Open, precizând că după două ghemuri şi-a dat seama cum trebuie să joace pentru a o învinge pe slovena Kaja Juvan.

"A fost un meci greu, dar mă aşteptam, pentru că o văzusem un pic pe adversară la Wimbledon. Iar aseară când am ajuns acasă am văzut şi meciul ei de ieri. Iar lucrurile acestea m-au ajutat, am intrat bine în meci şi mă bucur foarte mult că am reuşit să câştig. Ştiam care e lovitura ei de bază şi ce încearcă să facă. Planul meu era destul de clar, după două ghemuri mi-am dat seama cum trebuie să joc. Am încercat să variez cât mai mult pentru că ea e o jucătoare care loveşte foarte bine de la şold. Ştiam că e o jucătoare bună, e tânără şi sunt convinsă că va fi o jucătoare de top", a spus ea.

"Ar fi frumos să câştig în continuare numai în două seturi. Dar dacă va fi nevoie să joc 3 seturi, o voi face şi nu va fi nicio problemă. Voi lua totul pas cu pas, nu mă văd câştigătoare încă. Mai am trei meciuri foarte grele. Deocamdată mă bucur că sunt acasă şi că dorm în patul meu contează enorm. E ca o săptămână de antrenament, aşa o văd", a adăugat Begu.

Întrebată ce ştie despre adversara din sferturi, care se va alege între Lara Arruabarrena din Spania şi favorita numărul 6 a turneului, germanca Laura Siegemund, Begu a răspuns: "Sunt două jucătoare foarte bune, joacă foarte bine pe zgură. Am jucat cu ambele, aşa că ştiu că va fi foarte greu".

Irina Begu - calificare în sferturi

Jucătoarea de tenis Irina Camelia Begu (112 WTA) s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii totale de 250.000 de dolari şi găzduit de Arenele BNR din Capitală, învingând-o în optimi pe slovena Kaja Juvan (nr. 111 mondial) cu 6-4, 6-3.

Irina Begu va juca în sferturile de finală ale competiţiei bucureştene cu învingătoarea din partida care le opune pe Lara Arruabarrena din Spania şi favorita numărul 6 a turneului, germanca Laura Siegemund.

Prin accederea în sferturile de finală, Begu şi-a asigurat suma de 5.900 de dolari şi 60 de puncte.

Tot, miercuri, Irina Begu va juca şi în proba de dublu acolo unde este favorită numărul 1 alături de Raluca Olaru. În primul tur, perechea română va întâlni cuplul alcătuit din Giorgia Marchetti (Italia) şi Laura Pigossi (Brazilia).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel