Ionuț Anghel a MURIT după ce a așteptat 3 ani un transplant. Ultimul mesaj e SFÂȘIETOR

Tânărul focșănean Ionuț Anghel, în vârstă de 35 de ani și care aștepta de 3 ani un transplant de plămâni, a murit la o scurt timp după ce a postat un mesaj sfâșietor despre sistemul medical din România.

Ionuț Anghel și-a început ultimul mesaj cu: „Ce țară...”. „Trăim într-o țară în care dacă o singură persoană are o boală ce are nevoie de tratament sau transplant (în cazul meu), în afara țării nu reușește mare lucru... Se lovește de tot ce ține de SISTEM MEDICAL ROMÂNESC și de toate prostiile birocratice (care în afară se rezolvă imediat, la noi durează cu săptămânile) și de oamenii din sistem care fug de responsabilitate”, a continuat tânărul de 35 de ani care a murit astăzi.

„Eu mă lupt pentru fiecare zi și noapte de noapte în speranța că va exista și un «mâine» și am afirmat asta în mai multe rânduri, însă «cei de sus» au dat în sens afirmativ că am nevoie de ajutor și cam atât... nimic concret!”, a mai scris Ionuț Anghel, în mesajul de pe Facebook.

Afară ești tratat ca un om, spune Anghel

Ce tara ... Traim intr-o tara in care daca o singura persoana are o boala ce are nevoie de tratament sau transplant...

Publicată de Ionut Anghel pe Duminică, 15 noiembrie 2020

„Când văd ce-mi spun cei care s-au tratat în afară, că acolo se poartă cu tine ca și cum ai fi de-al lor... Doar când auzi «ca și cu un OM»... de-al lor sau nu, pentru mine nu a mai contat. Deci se pune prețul pe Viață, te ajută, nu te lasă să ajungi în ultima fază ca să-ți mute, mai apoi, un dosar de colo-colo”, a mai transmis tânărul care avea nevoie de transplant de plămâni pentru a supraviețui.

„A trebuit să se întâmple iar o tragedie ca cea de la Piatra Neamț ca să se vadă că nu se mișcă mare lucru?”, a continuat el, încheind cu: „De ce este nevoie de astfel de tragedii ca să se tragă mereu câte un semnal de alarmă în acest sistem? De câte semnale de alarmă e nevoie? Deja începem să le numărăm la două mâini”.

Ionuț Anghel a murit pe 17 noiembrie, la 35 de ani, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Informația a fost confirmată de familia sa, prin intermediul paginii personale de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel