EXCLUSIV  Ionuț Cristache, întâmplare din supermarket: A venit la mine. Unde e limita?

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii „România 9”, consideră că fenomenul violenței devine de necontrolat.

Într-un interviu acordat DC News, Ionuț Cristache a spus că există „un soi de agresivitate care fermentează în societate de ceva timp și se pare că a erupt". „Devine de necontrolat acest fenomen al violenței, atât verbală, cât și fizică", a declarat jurnalistul.

„Nu ne mai înțelegem unii cu alții"

„În Parlament am văzut lucrurile scăpând de sub control, la un moment dat, la finalul anului. La nivel social, noi între noi, nu ne mai înțelegem unii cu alții. Mie mi s-a întâmplat de câteva ori să vină unul la mine, fie în supermarket... Sunt mulți oameni care vin, te felicită pentru ce faci. Și sunt alții care nu sunt de acord cu tine, dar o spun într-o manieră elegantă, și sunt unii foarte violenți. Tu stai și te întrebi: până la urmă, unde e limita?", a spus Ionuț Cristache în cadrul interviului.

[citeste si]

Amintim că realizatorul emisiunii „România 9" a spus cine sunt personalitățile publice care nu vin în emisiunea sa. „Doamna Kovesi este unul dintre personajele pe care le invit. Domnul președinte Iohannis, la fel, dar bine, nu iese nicăieri. Domnul Liviu Dragnea, la fel. Am epuizat aproape toate căile. Nu vor să vină. Nu înțeleg de ce. Știți cum e - se negociază teme, timp, invitați, disponibilitate. De multe ori, epuizez orice fel de cale de dialog", a zis Ionuț Cristache în cadrul interviului acordat DC News.

VEZI ȘI Ionuț Cristache: Evită emisiunile mele. Am epuizat toate căile. Nu vor să vină

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, Ionuț Cristache a fost întrebat cum vede participarea unor jurnaliști la proteste. „La fel cum văd participarea unor politicieni la proteste: nu ar trebui să existe", a spus acesta, adăugând: „Tu, ca politician, ai anumite pârghii pe care un om de rând nu le are. Deci tu nu ai de ce să-i confiști omului de rând pârghiile, îl lași în pace să protesteze de bună voie. La fel cum nici jurnaliștii nu au ce să caute acolo, decât în calitate de oameni care se duc să relateze ce se întâmplă pentru publicul lor."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel