Ionela Prodan a murit. Elena Merișoreanu: Sunt distrusă. Am văzut-o în viață acum trei săptămâni

Ionela Prodan a murit luni, la spitalul Elias, unde era internată. Elena Merișoreanu, una dintre prietenele și colegele de scenă ale Ionelei Prodan, este distrusă în urma tristului anunț.

"Sunt distrusă! Am auzit că a murit Ionela Prodan și nu am crezut. Am vorbit cu Anamaria și mi-a confirmat. Eu am văzut-o în viață acum trei săptămâni, am fost la ea. O să merg cu Anamaria să căutăm costumul popular să o îmbrăcăm. Mâine va fi depusă la Bellu. Nu-mi vine să cred! Mă doare sufletul, nu mai pot să vorbesc...

Am atâtea amintiri cu ea, am ultimul ei CD pe care mi l-a dat. Am fost apropiată de ea. Dumnezeu să o ierte!", a spus, pentru stirilekanald.ro, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu.

[citeste si]

Mesajul fiicei sale, Anamaria

"Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, ştiind că a plecat, sau putem zâmbi, ştiind că a trăit cu adevărat!", a scris fiica artistei.

"Om ireproşabil, om pur şi minunat, om bun şi simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate şi o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat şi i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche şi ai reuşit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească şi să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun naţional! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit şi bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim şi te vom iubi mereu!", spune Anamaria Prodan Reghecampf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel