Ion Țiriac, mesaj pentru Klaus Iohannis: ”Ajutați-ne, pentru că dispărem!”

Sebastian Florea / 25 noi 2019 / 19:33 Salveaza PDF Comentarii

Ion Țiriac l-a abordat pe Klaus Iohannis pentru a pune umărul la salvarea sportului românesc, aflat într-o pasă neagră și cu un viitor la fel.

Klaus Iohannis i-a făcut o promisiune lui Ion Țiriac, a spus fostul mare tenismen, la GSP. Președintele Federației Române de Tenis l-a abordat direct pe președintele României căruia i-a cerut să numească un om care să fie responsabil numai pentru sport.

Bani nu sunt! Nu sunt nici de sămânță. Orice țară vrei dumneata, de la Azerbaidjan până la Zanzibar, are mai mult decât 0,020% din bugetul statului. Zero virgulă zero! Atâta timp cât cineva nu se trezește... M-am dus că un olog cu șapca-n mână la președintele țării. Am fost la fiecare, dar ultima dată am fost la Iohannis: ”Nu vreau nimic pentru, mine domnule Iohannis! Domnule președinte, vă rog să angajați un om numai pentru sport!”, a dezvăluit Ion Țiriac, în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia din Gazeta Sporturilor.

Țiriac este convins că sportul românesc nu va avea viitor, dacă nu va fi sprijinit și de autorități printr-un plan foarte bine pus la punct. ”De dimineață, până la 6 seara. Poate ne ajutați cumva pentru că dispărem!’ Apoi, l-am văzut într-o zi la Cupa Federației de tenis venind la Galați, cu mașina de la București ’Domnule Țiriac, iau doi oameni!’. Nu i-am văzut!”, a mai spus Țiriac.

Șeful FRT a mai dezvăluit că Iohannis nu este primul președinte al țării căruia i-a cerut un astfel de lucru. Țiriac a dat exemple din alte țări, acolo unde sportul este tratat mult mai bine din punct de vedere legislativ.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24