Ion lliescu, operat. Scene șocante la spitalul unde e internat - VIDEO

Scutaru Cristina / 01 apr 2019 / 19:11 Salveaza PDF Comentarii
Ion Iliescu
Ion Iliescu

Scene șocante la spitalul unde este internat Ion Iliescu!

Marian Ceaușescu, cunoscut protestatar din Piața Victoriei, a venit la spitalul unde este internat Ion Iliescu. El a făcut live de la spital și a spus ce-i dorește fostului președinte al României. Protestatarul a venit cu o pereche de cătușe.

La un moment dat, oamenii de la pază l-au îndepărtat din curtea spitalului.

Vă prezentăm imagini de la fața locului transmise de Marian Ceaușescu în format live:

 

Ion Iliescu, în vârstă de 89 de ani, a fost internat, luni, la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu" din Capitală.

Pericardita este, de fapt, o inflamare a pericardului, adică a celor două straturi subțiri de țesut care înconjoară inima, o țin în loc și o ajută să funcționeze. În mod normal, o cantitate mică de lichid păstrează straturile separate, astfel încât să nu existe fricțiuni între ele.

 

Un simptom obișnuit al pericarditei este durerea puternică toracică, ce este cauzată de apariția inflamării straturilor acestui sac. 

Pericardita hemoragică este, în fapt, o inflamație a pericardului însoțită de o efuzie sângeroasă. Condiția este frecvent cauzată de infecții bacteriene severe, dar și de anumite tratamente și, posibil, chiar de vârsta înaintată.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27