Ion Cristoiu, două scenarii negre după eșecul PSD: ”Să răspundă”. Răzvan Dumitrescu: ”Vă pot da în judecată”

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu a intervenit la Antena 3, în emisiunea Subiectiv, unde a lansat două scenarii. Jurnalistul Răzvan Dumitrescu, realizatorul ”Subiectiv”, i-a atras atenția că poate fi dat în judecată. 

”Eu am două informații, să răspundă domnii de la STS dacă nu-i așa, poate că am fost dezinformat” a afirmat Ion Cristoiu.

Jurnalistul a continuat: 

”S-ar fi șters tot de peste zi în momentul în care s-au introdus acele buletine și a doua, foarte importantă, care ar explica de ce ține Klaus Iohannis ca și la prezidențiale să fie referendum, deoarece referendum la prezidențiale nu aduce voturi, că oricum sunt prezidențialele: e mult mai ușor de falsificat”. 

”Pe ce vă bazați când spuneți asta?” l-a întrebat Răzvan Dumitrescu. 

”Eu am dat informația, sunt un jurnalist, am zis ceva, să răspundă cei de la STS să zică: Cristoiu bate câmpii”, a răspuns Ion Cristoiu. 

”Dvs. poate aveți niște surse, ei vă pot da inclusiv în judecată pentru că susțineți că au fraudat” i-a atras atenția Răzvan Dumitrescu. Ion Cristoiu a replicat: ”Nici în judecată nu mă dau”, care s-a deranjat că celor din STS nu le pasă de zvonuri și nu vin cu declarații clarificatoare în spațiul public, deși în democrație ar trebui să fie transparență. 

(w670)

Exemplul Buzăului

Ion Cristoiu a dat exemplul Buzăului, susținând că din 1990 cu UDMR votează 13 inși, din care între timp a mai murit unul, iar anul acesta au votat 400: ”Dom`ne, suntem nebuni? De unde au venit 400 de unguri, de unde?”. 

Divizia presă, neactivată

”Noi nu batem câmpii cu frauda, pentru că ați observat că divizia presă nu contrazice teza asta?” a mai susținut jurnalistul, la Antena 3. 

Ion Cristoiu a conchis prin a afirma că ar scrie o carte ”despre operațiunea  la care și-au dat mâna forțe greu de imaginat pentru scoatea din joc a lui Dragnea, la rece. În primul rând, ar conține demonizarea lui Dragnea. Hai să fim serioși! Apoi plasarea în jurul lui a unor oameni care l-au intoxicat inclusiv că va fi achitat.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel