Iohannis, fără mască la Bruxelles. Ce spune Chirieac

Președintele Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut un scurt comentariu după ce, în spațiul public, au apărut imagini cu președintele Klaus Iohannis când nu purta mască de protecție la reuniunea Consiliului European. 

Bogdan Chirieac a fost rugat, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea, să comenteze imaginile cu șeful statului.

„În momentul acesta, la nivelul cel mai înalt al Administrației din țara noastră, nu mai este nicio personalitate care ar putea să dea sfaturi în acest sens. Întâi a fost poza cu premierul Ludovic Orban fără mască. Și-a dat amendă singur. Nu am înțeles asta. De ce a făcut-o? Nu știu, fiindcă efectul, în opinia mea, nu era cel scontat. L-am văzut, în această după-amiază, cu mască la o conferință de presă, deși era în aer liber. Am înțeles foarte greu ceea ce dorea să spună. Fiind în aer liber, putea foarte bine să dea jos masca.

Și acum, din nefericire, președintele... Înțeleg că s-a întâmplat în ultima zi a summitului, probabil a fost un accident, s-a rupt elasticul de la mască, căci a fost un adevărat model în primele zile. L-ați văzut cu geanta în mână, cu documentele. Era perfect în spatele doamnei Merkel, monumental, cu masca. (...) E un moment nefericit când a fost fără mască”, a spus Bogdan Chirieac.

Amintim că Administrația Prezidențială a precizat că „purtarea măștii în cadrul ședințelor plenare a fost opțională și nu obligatorie”.

VEZI ȘI: De ce n-a purtat Klaus Iohannis mască la Bruxelles. Răspuns EXCLUSIV!
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel