Ioana se desparte DEFINITIV de Ilie Năstase, după un moment ÎNGROZITOR la care marele tenismen nu a reacționat: Nu îmi revin, este TRAGEDIA VIEȚII

Ioana și Ilie Năstase/ sursa foto Facebook
Ioana și Ilie Năstase/ sursa foto Facebook

Ioana și Ilie Năstase și-au spus adio, definitiv. Soția tenismenului a dezvăluit motivul pentru care s-a ajuns la această decizie.

Căsnicia dintre Ioana și Ilie Năstase a ajuns la final. Soția fostului tenismen este mai hotărâtă ca niciodată să meargă pe un alt drum. Anunțul a fost făcut chiar de către Ioana Năstase, după ce a fost agresată sexual într-un restaurant din Capitală, chiar sub privirile soțului ei, care nu a avut nicio reacție. După acest moment, soții Năstase au mers la mașină, acolo unde au început să se certe. Chiar în plină stradă, Ilie Năstase a început să o jignească pe Ioana. 

”Nu îmi revin, am avut o experiență foarte neplăcută. Este tragedia vieții. Sâmbătă seara, după ce am fost cu Ilie într-un centru de mobilă și l-am căutat o oră prin parcare, acesta mi-a zis că îi este foame. Eu nu am vrut să merg în niciun local, dar a insistat. După ce am ajuns la restaurant cu Ilie, a venit o femeie la masă, nu am înțeles cine a fost.  Am înțeles că femeia respectivă este cunoscută, m-a agasat timp de 3 ore, nu am trăit niciodată o asemenea experiență.(...) Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză. Eram în trening. Când mi-a tras fermoarul, Ilie a rămas perplex pentru că am rămas în sânii goi și mi-a pus și mâna pe un sân. Într-un restaurant să faci așa ceva… au văzut oamenii ce s-a întâmplat. Femeia i-a zis lui Ilie că mă sărută, iar el i-a zis `Ok baby`, adică lui îi plăcea ce se întâmpla acolo”, a declarat Ioana Năstase pentru click.ro

Ioana Năstase: ”E dureros și groaznic ce am trăit”

Ulterior, Ioana Năstase a declarat că au plecat fiecare la casa lui și nu și-au mai vorbit până a doua zi, când Ilie Năstase a anunțat-o că pleacă singur la Paris.

”E dureros și groaznic ce am trăit, am făcut publică chestia asta ca nu pățească și alte femei că mine. Până la mașina i-am spus că nu e frumos ce s-a întâmplat, că orice bărbat ar sari să-i ia apărarea femeii lui, iar el mi-a răspuns foarte urat, nu se pot reproduce acele cuvinte. În seara respectivă, am plecat separat, fiecare la casa lui.Am venit acasă, nu m-am ridicat din pat până aseară la ora 17, sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris. Mi-a zis cu 2 zile înainte că are treaba și nu m-a întrebat dacă vreau să merg cu el. Mi a zis că nu știe când se întoarce, că și-a lua bilet doar de dus.”, a declarat Ioana Năstase, pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel