EXCLUSIV  Ioana Bran, în Guvernul Dăncilă. Borza: AȘA se explică TOTUL - VIDEO

Ioana Bran a primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare pentru ocuparea funcției de Ministru al Tineretului și Sportului. „Pentru mine nu e chiar așa o surpriză", a spus Remus Borza.

Joi, 1 februarie, deputatul independent Remus Borza, cunoscut drept „salvatorul Hidroelectrica", la emisiunea „Borza Analytica", a analizat noul Guvern Dăncilă.

Cu privire la Ioana Bran, Remus Borza a spus că „nu e chiar așa o surpriză". „Nu trebuie neapărat să fii sportiv ca să conduci Ministerul Tineretului. În primul rând, trebuie să fii un bun manager sau un bun administrator. Ioana Bran, într-adevăr e o prezență, pot spune agreabilă în Guvernul Dăncilă. Sunt chiar nouă doamne sau domnișoare titulare de portofolii, sunt 16 new entry în Guvernul Dăncilă", a spus Remus Borza.

Ce o recomandă

„Absolventă a unei Facultăți Economice în cadrul Universității Babeş Bolyai, deci iată că nu a terminat o universitate privată. Sigur, ce o recomandă, în afară de voce și talent, faptul că este fiica domnului Ioan Bran, care are Distileriile Bran, unul din sponsori principali, susținători ai PSD-ului și în relație foarte bună cu președintele Dragnea. Probabil așa se explică și această ascensiune fulminantă a domnișoarei Bran. (...) Ideal ar fi să aibă și studii juridice", consideră deputatul.

„Faptul că e la Ministerul Tineretului, bun, e foarte bine. (...) Nu mă deranjează că Ioana Bran e la Ministerul Tineretului. (...) Pot să fiu de acord că PSD are oameni mult mai bine pregătiți decât cei 28 de membri ai Executivului Dăncilă", a mai spus Borza.

[citeste si]

Amintim că „Borza Analytica" este un concept nou de emisiune care va putea fi urmărită la DC News în fiecare joi, începând cu ora 11.00.

Interviul complet poate fi urmărit accesând link-ul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel