Intervenție în DIRECT la TV de pe autostradă, la Digi 24. Mircea Zara a șofat cu telefonul în mână

Foto: Digi 24
Foto: Digi 24

Realizatorul Music Channel Mircea Zara a intrat în direct la Digi 24 în timp ce conducea pe autostradă.

Zara a fost invitat la Digi 24 pentru a vorbi despre artista Amy Winehouse, decedată în urmă cu fix un deceniu, însă intervenția sa a fost una total neobișnuită. Acesta a intrat în direct de la volan, de pe autostradă, ținând cu o mână telefonul pentru a se filma.

În imaginea de mai jos se poate vedea datorită ochelarilor săi cum bărbatul orientează dispozitivul pe orizontală. În spatele telefonului se mai disting bordul mașinii și marcajele de circulație de pe drumul public pe care șofa.

2. -imagine fara descriere- (mircea_zara_ilustrativ_autostrada_78274700.jpg)

Foto: Captură Digi 24

„A lăsat în urmă niște piese pe care cu toții le iubim, cu toții le apreciem. Eu sunt și puțin atent pe autostradă pentru că... eu chiar sunt pe autostradă acum. Sper să nu am surpriza pe care au avut-o alți șoferi acum câteva zile cu cei care veneau pe contrasens. În fine”, a transmis Mircea Zara, după care și-a continuat comentariul legat de artista decedată în 2011. În mod ironic și ceea ce făcea acesta este ilegal, după cum se vede mai jos.

Ce prevede legea în astfel de cazuri?

„Folosirea cu mâinile în orice mod, în timpul conducerii pe drumurile publice a unui autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai aflate în mișcare, a telefonului mobil sau a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video, concomitent cu încălcarea unei reguli pentru circulația vehiculelor,constituie contravenție și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancțiuni, de la 4 la 5 puncte-amendă (de la 580 de lei, la 725 de lei), și cu aplicarea sancțiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile”, transmitea Poliția Română în legătură cu sancțiunile aplicate celor care folosesc la volan telefonul, în 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel