Intervenţie a poliţiei într-un caz de trafic de droguri. Ce s-a descoperit la percheziţii

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

La data de 20 octombrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. - B.T. Brăila, au efectuat şase percheziţii la imobilele a şase brăileni, bănuiţi de trafic de droguri de risc şi mare risc.

În urma percheziţiilor efectuate în Brăila, au fost ridicate 500 de grame de cannabis, 180 de comprimate de ecstasy, 2.300 de euro, 12.370 de lei, 9 telefoane mobile şi un grinder. Din investigaţii a reieşit că doi bărbaţi, cu vârste de 23 şi 37 de ani, din Brăila, ar fi efectuat tranzacţii de droguri de risc şi mare risc, beneficiarii fiind consumatori din municipiu.

În urma probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Brăila au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a celor doi brăileni, iar, în cursul acestei zilei, vor fi prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel