INTERCEPTĂRI SRI: Adrian Mutu e bun prieten cu interlopul Nuredin Beinur. „Nu mă duc la tine la restaurant şi, în p... mea, mă pune ăştia să plătesc...“

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Fotbalistul Adrian Mutu a fost înregistrat de SRI în dosarul interlopului Nuredin Beinur, arestat pentru fapte comise cu violență. Interceptările, făcute la la 12 mai 2010, arată că atacantul Fiorentinei are o relație strânsă de prietenie cu Beinur, conform ziare.com Interlopul îi plătește mesele fotbalistului, profită de imaginea sportivului pentru a face bani din reclamă mascată și se preocupă de afacerea cu bijuterii a soției lui, Consuelo.

Nuredin Beinur: Ce dracu', mă? A... te aștept, mă, poate dăm o fugă în Turcia că vor să facă unii un reportaj cu tine în Turcia și-ți plătește toate astea, bilet de avion, cutare, tot, tot, tot.

Adrian Mutu: Îmi dă și cașcaval?

Nuredin Beinur: Păi, o să-ți dea și cașcaval daca e! Da, mă, dar eu m-am gândit la alte variante! Că eu am niste miliardari acolo și să-ți dea niște case pe acolo, că chipurile stai într-o zonă... unii care fac o zonă rezidențială, ai înțeles? Și îți dau cadou, ce p... mea! Și uite, domne, stă Mutu aicia și a zis "Băi, dacă vreți să vindeți case, îi da-ți lu' ăsta cadou și vindeți mai repede!"

Adrian Mutu: Ihi.

Nuredin Beinur: Păi da. De-aia, poate dăm o fugă săptămâna viitoare când vii. Și ți-am găsit și combinație pentru Consuelo cu aurul.

Adrian Mutu: Da?

Nuredin Beinur: Cu briliantele și cu astea aici. Cu prietenii mei aici. A zis "cum, am, alea le fac eu!" Ce, i-am arătat eu un model "Ce, mă, le fac pe astea cum vrei tu și când vrei tu!" Ai ințeles?

Adrian Mutu i-a reproșat lui Nuredin Beinur că a fost nevoit să plătească când a mers la restaurantul interlopului.

Nuredin Beinur: Păi, mi-ai zis, mă, nebunu' satului? Mi-ai zis mie? Te lăsam eu sa plătești? Băga-mi-aș p... în nota lor, să-mi bag!

Adrian Mutu: Păi, puteai să le lași vorbă, mă, la fraieri! Nu mă duc la tine la restaurant și, în p... mea, mă pune ăștia să plătesc...

Nuredin Beinur: Ai zis că pleci nebunu' satului! Ai zis că pleci! Eu știam că te duci tu...

Adrian Mutu: Dar eu credeam că tu ai lăsat vorbă acolo...

Nuredin Beinur: N-am lăsat.

Adrian Mutu: În p...a mea, că data trecută m-am ridicat fară să plătesc. M-am facut de râs, cred că, în p... mea.

Nuredin Beinur: Du-te, mă, de aici! Mie îmi pare rău! Eu nu le-am spus! Îți spun sincer, dacă tu îmi ziceai: "Bă, mă duc la Aqua", te lăsam eu să plătesti? Ești nebun la cap?

Adrian Mutu: Păi, nu e vorba, mă, să lași tu, e vorba de respectul oamenilor.

Nuredin Beinur: Normal, normal. Ca să vezi bulangiii cum sunt!

Adrian Mutu: Da...

Nuredin Beinur: Ce faci? Vii marți? Ce să...am fost în Turcia.

Adrian Mutu: Marți... nu mai vreau să-l vad pe... nu mai vreau să văd pe nimeni.

Nuredin Beinur: Pai, ce să-ți mai zic cumătrule? Ce să-ți mai...

Adrian Mutu: Lasa-mă, mâncați-aș p... ta. Că stau cu fraierii la masă, numai înjurături de ne-a auzit cred tot Bucureștiul.

Nuredin Beinur: Păi, ție îți trebuie de-astea cumetre? Ai văzut, am ieșit prima seară, ne-am distrat frumos, a doua seară frumos.

Adrian Mutu: Da... eu nu am spus... Las-o în p... mea... dacă vrei să vii unde sunt eu, bine, daca nu...

Nuredin Beinur: Nu mă chema pe mine ca pe maimuțoi, mă, mânca-ți-aș gura ta!

Adrian Mutu: Nu e vorba de aia! Dar cheamă-mă manca-ți-aș, dar pune-mă cu lumea cu care vorbim de... ne distram, ne de-astea... nu înjură oamenii lumea, manca-ți-aș gura ta, cu mine la masa. Care eu le-am spus până la urmă: "Lasă, mă, mânca-v-aș gura voastră, ca e nași-miu până la urmă!" dacă vreau, îl înjur eu (nașul lui Adrian Mutu este omul de afaceri Nicu Gheara - n.r.). Dar nu înjurați voi...

Nuredin Beinur: Păi vezi...

Nuredin Beinur a fost cercetat pentru șantaj, instigare la șantaj, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și complicitate la evaziune fiscală, în timp ce fratele său, Nuredin Erchin, este acuzat de șantaj, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, evaziune fiscală și delapidare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel