Insula Iubirii. Andy, ispită: Sezonul acesta lucrurile s-au schimbat

Andy, una dintre cele mai cunoscute ispite, face noi dezvăluiri din cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii’, care va avea premiera pe 3 și 4 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 și online pe antenaplay.ro

Andy este pregătit să devină pentru a doua oară ispită în cel de-al patrulea sezon "Temptation Island – Insula iubirii", la Antena 1. Tânărul pasionat de sport îndrăgostit de călătorii şi de cărţi, mărturisește că experiența din sezonul trecut l-a făcut să se cunoască mai bine și l-a învățat cum să gestioneze situații.

Cât despre cel de-al patrulea sezon, Andy mărturisește că este impresionat de cele trăite. "Sezonul acesta lucrurile s-au schimbat puțin, unul dintre noi chiar a avut succes de mai multe ori, pe mai multe planuri. Va fi cel mai tare sezon de până acum, poveștile sunt noi și spectaculoase", a dezvăluit Andy.

În cel de-al patrulea sezon "Temptation Island – Insula iubirii", care va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, începând din 3 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.

Ce zicea Radu Vâlcan

"Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit și vă asigur că nici acesta nu va face excepție. Oamenii au personalități diferite, reacționează diferit la situațiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show.are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionați!", spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel