Înregistrări Kovesi. Victor Ciutacu, REPLICĂ pentru șefa DNA

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat că înregistrările difuzate în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România Tv au fost prelucrate. Reacția acestuia nu a întârziat să apară.

”Dat fiind interviul-spalatorie al Lulutei, astept un geniu al tehnicii pentru un experiment. Ma inregistreaza rostind, in aceeasi ordine, fragmentele pe care le-am difuzat si pe care le recunoaste ea. Dupa aia, ii dau cea mai rara sticla de whisky pe care o am daca, fix din acele vorbe recunoscute, scoate - cu vocea mea - "stam cu curu' pe dosare" si "manca-v-as gura"., a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

”Nu sunt autentice, sunt prelucrate. Sunt pasaje dintr-o discuție pe care am avut-o în cadrul unei ședințe de lucru desfășurate în interiorul DNA. Ceea ce s-a prezentat la TV sunt pasaje prelucrate. Sunt anumite afirmații pe care nu le-am făcut. (...) Acea ședință a fost una de lucru, operativă, în care s-a discutat situația dosarelor aflate pe rolul unei secții a DNA. Nu s-au discutat chestiuni publice, ci anchetele și dosarele aflate în lucru. (...) Ceea ce s-a prezentat la TV sunt pasaje prelucrate. Sunt anumite afirmații pe care nu le-am făcut", a declarat procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție pentru Ziare.com.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel