Iliescu: Declarațiile lui Băsescu despre numirea premierului, un supt de deget

Ion-Iliescu
Ion-Iliescu

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, susține că toate declarațiile lui Traian Băsescu în legătură cu nominalizarea premierului reprezintă un „supt de deget”, în special cele în care sugerează că nu Victor Ponta va fi desemnat prim-ministru.

„Asemenea considerații, suptul ăsta din deget, e aiurea, ar trebui să evite astfel de chestiuni”, a declarat Iliescu pentru Ziare.com.

Întrebat dacă există posibilitatea ca un alt prim-ministru, în afara lui Victor Ponta, să treacă de votul Parlamentului, Ion Iliescu a răspuns: „Există reguli, Băsescu e obligat să le respecte. Astfel de declarații (referitoare la numirea premierului-n.red) sunt puerile, n-ar trebui să-și permită să le facă.”

Fostul șef al statului susține totuși că varianta în care Traian Băsescu nu l-ar numi pe Victor Ponta prim-ministru reprezintă „mai mult sunt speculațiile altora decât considerațiile lui”, deși în vară, la declanșarea suspendării președintelui Traian Băsescu, acesta a declarat că nu-l va mai numi niciodata premier pe Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel