Ilie Năstase, sfat pentru Halep după înfrângerea cu Ostapenko

Foto: Facebook Simona Halep
Foto: Facebook Simona Halep

Simona Halep primeşte sfaturi preţioase de la Ilie Năstase, după ce a fost învinsă în semifinale la Dubai de Jelena Ostapenko. 

"Pentru Simona Halep nu mai contează locul în clasament! Dacă ai fost o dată numărul unu mondial nu mai contează pe ce poziție te afli acum! Eu cred că pentru ea e chiar mai bine! Când era numărul unu toate voiau să o bată pe ea! Eu îmi doresc ca Simona să joace mai puține turnee mici, e mult mai importantă să fie odihnită și 100% la turneele mari. Eu n-aș juca turnee mici înaintea unui turneu de Grand Slam. Fiecare sportiv știe cum e mai bine”, a declarat Ilie Năstase, citat de Fanatik.

Ce şanse are pentru un Grand Slam 

"Simona are șanse bune să câștige încă un turneu de Mare Șlem. E acolo în față și nu contează clasamentul. Însă dacă își folosește fizicul atât de mult, pentru că știm că are accidentări și la glezne, mai ales pe zgură, unde trebuie să alerge…”, a mai spus Ilie Năstase.

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko în trei seturi, cu 2-6, 7-6 (0), 6-0, vineri, în semifinalele turneului WTA 500 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 768.680 de dolari.

Simona Halep a ratat astfel șansa de a câștiga a treia oară turneul de la Dubai. Începând din tie-break-ul setului doi, jocul Simonei Halep s-a prăbușit. Jelena Ostapenko a fost de neoprit.

Jelena Ostapenko va evolua în ultimul act cu rusoaica Veronika Kudermetova, care a beneficiat în semifinale de retragerea jucătoarei cehe Marketa Vondrousova.

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 37.500 de dolari şi cu 185 de puncte WTA.

Jelena Ostapenko, declarație provocatoare înaintea duelului cu Simona Halep

Jelena Ostapenko, „coșmarul” Simonei Halep de la Roland Garros 2017, a răsucit cuțitul în rana fanilor lui Halep. „În finala aceea de la Roland Garros, ea  (n.r. Simona Halep) nu a făcut față când a intrat cu mine pe teren. Sincer, meciul a avut loc în urmă cu mult timp. Cred că trebuie să îl revăd. Dar ce pot să vă spun e că nu a contat scorul. Am ajucat agresiv și asta mi-a adus victoria, la fel ca în toate meciurile pe care le-am câștigat”, a spus Jelena Ostapenko, potrivit ProSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel