Ilie Năstase, comparație între Bianca Andreescu și Simona Halep

Ilie Năstase a analizat victoria Biancăi Andreescu la US Open 2019, comparând-o cu Simona Halep.

Despre Simona Halep, Ilie Năstase a spus că nu a ascultat sfatul său și a jucat accidentată:

„I-am zis Simonei să aștepte să se facă bine la gleznă și abia apoi să înceapă iar să joace la turnee, dar ea a continuat să intre cu problemele acelea la gleznă. Eu dacă eram în locul ei n-aș fi jucat nici la Cincinnati, nici la Toronto. M-aș fi odihnit pentru US Open", a spus Năstase, pentru gsp.ro.

Fostul nostru mare tenismen a mai explicat că nu contează atât de mult cât ai fost nr. 1 în clasament, ci contează mai mult numărul de turnee de Grand Slam câștigate de un sportiv în carieră:

”Când facem comparația între Simona și Bianca, noi ne cramponăm pe faptul că Halep nu mai e numărul 1. Nu contează de câte ori ești pe locul 1, contează numărul de Grand Slam-uri câștigate. Dacă facem o comparație, putem spune că la finalul carierelor celor două jucătoare, Bianca ar putea să aibă mai multe Grand Slam-uri câștigate decât Simona, ținând cont că ea e mai tânără. Dar nu putem ști sigur dacă chiar așa va fi", a adăugat Ilie Năstase pentru sursa citată.

Năstase a remarcat jocul Biancăi și îi prevede un viitor strălucit:

”Nu o cunosc personal pe Bianca Andreescu, dar am văzut meciul ei de aseară. A jucat foarte bine. Ea e o fire ambițioasă pentru cei 19 ani ai ei. Cu siguranță va câștiga și alte turnee de Grand Slam. Până la urmă, Bianca e singura româncă ce a câștigat US Open. Și eu l-am câștigat (n.r. în 1972), dar atunci se juca pe iarbă", a mai spus Ilie Năstase pentru GSP.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel