Ieșeanul care și-a ucis mama de ziua ei și a sunat la TV a intrat în depresie după divorț

lgbt
lgbt

Bărbatul din Iași care a sunat la un post de televiziune pentru a anunța că și-a ucis propria mamă a trecut dintr-o depresie în alta după ce a divorțat de soția sa, asistentă la Neurochirurgie.

Ies la iveală noi detalii din cazul ieșeanului care a sunat ieri la un post de televiziune și a anunțat că și-a ucis propria mamă. 

Bărbatul a lucrat ca instalator la Gaze, însă în urmă cu mai mulți ani a divorțat de soția sa, asistentă la spitalul de Neurochirurgie. Asta l-ar fi afectat enorm de mult și a trecut dintr-o depresie în alta.

De asemenea, el a fost internat vreme de mai mulți ani la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță „Pădureni – Grajduri”. În 2020, judecătorii l-au lăsat în libertate pe individ, obligându-l să ia tratament medical pentru afecțiunile psihice de care suferă.

I-a tăiat gâtul mamei de ziua ei de naștere

În cursul zilei de ieri, i-a tăiat gâtul propriei mame, chiar în ziua în care aceasta își sărbătorea ziua de naștere. După ce a înțeles ce a făcut, ieșeanul a pus mâna pe un telefon și a sunat la o televiziune. Femeia de 72 de ani a fost găsită într-o baltă de sânge, fără suflare. Cadavrul victimei a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală din Iași, pentru efectuarea necropsiei.

Anchetatorii ieșeni au precizat că, după ce au efectuat cercetările de rigoare, l-au ridicat pe suspectul Daniel A. (39 de ani) și l-au dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.

Vezi FOTO și VIDEO pe BZI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel