Iaşi: Jandarmii vor asigura ordinea la mai multe manifestări cu număr mare de persoane

Jandarmii ieşeni vor asigura, în perioada 24-26 mai, ordinea publică la o serie manifestări la care este aşteptată participarea unui număr mare de persoane, a informat un comunicat al IJJ Iaşi, transmis, joi, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, echipajele de jandarmi ieşeni se vor afla în misiune la Marşul Absolvenţilor, în ziua de 24 mai, între orele 15,30 - 18,00, organizat pe două trasee: traseul din Agronomie - Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară 'Ion Ionescu de la Brad' - Universitatea 'Al. I. Cuza' - Fundaţie - str. Gavriil Muzicescu - Piaţa Unirii - bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt - Piaţa Palatului Culturii; traseul din Tudor Vladimirescu - Bd. Tudor Vladimirescu - str. Elena Doamna - str. Anastasie Panu- Piaţa Palatului Culturii.

Deplasarea coloanelor se va efectua pe prima bandă de circulaţia a părţii carosabile. Alte manifestări mai sunt: concertul în Piaţa Palatului Iaşi '100+1 pentru România' în data de 24 mai, începând cu ora 17,30; Hangariada Airshow Iaşi - Aeroclubul 'Alexandru Matei'; Sfinţirea Mănăstirii Vlădiceni, duminică, 26 mai, începând cu ora 8,00; manifestări sportive la Paşcani în zilele de 25 şi 26 mai 2019.

La toate manifestările publice, jandarmii ieşeni vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale, vor interveni în vederea luării măsurilor legale. De asemenea, pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, jandarmii le recomandă persoanelor care participă la manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte şi să aibă un comportament decent, iar în caz de nevoie să solicite imediat intervenţia forţelor de ordine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel