Hunedoara: Lucrări de reparaţii pe DN 7A, spre Voineasa, în perspectiva noului sezon de schi

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara a început lucrările de reparaţii pe DN 7A, Petrila-Voineasa, în regie proprie, pe un sector în lungime de 19 kilometri situat pe raza judeţului Hunedoara, drumul fiind important pentru turiştii care preferă să schieze iarna în zona pârtiilor de la Transalpina, unele dintre cele mai cunoscute şi apreciate din ţară. 

Pentru desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă a fost construit un zid de sprijin pe albia râului Jieţ, iar în această săptămână vor începe o serie de lucrări de reparaţii cu mixtură asfaltică. De asemenea, în zona în care drumul este neasfaltat, au fost executate lucrări de reprofilare şi va fi adăugată piatră.

'În vederea creşterii siguranţei drumului, în curbele periculoase vor fi instalate parapete din beton. În aceste zile a început montarea indicatoarelor rutiere de limitare de viteză, semnalizarea curbelor periculoase, a zonelor unde există pericolul căderii pietrelor de pe versanţi şi a indicatoarelor specifice sezonului de iarnă', a declarat luni directorul general al DRDP Timişoara, Cristian Ispravnic.

Având în vedere importanţa turistică a drumului, în perspectiva sezonului rece, DRDP Timişoara va asigura circulaţia, în condiţii de iarnă, pe DN7A. În acest sens, la nivelul Secţiei Naţionale de Drumuri Deva şi a Districtului Livezeni au fost asigurate utilajele şi materialul antiderapant necesare, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel