Huidu: "Cum să îi explic fiului meu că...?"

Șerban Huidu s-a declarat nemulțumit de persoana care a câștigat marele premiu la Eurovision 2014, deși – după cum recunoaște chiar el – piesa interpretată a fost una foarte bună.

Fostul prezentator TV a spus că a fost întrebat de către fiul lui cel mare dacă Conchita este femeie sau bărbat, iar el nu a știut că răspuns să-i dea.

"De ceva timp încoace concursul Eurovision a devenit din ce în ce mai ciudat! Trimful femeii cu barbă a pus capac! Nu am nimic cu ce se petrece în dormitorul fiecăruia, dar ostentația cu care anumite modele "se impun" mă lasă mască! Deși a avut cea mai bună piesă din concurs, femeia cu barbă a defilat ostentativ deși, în opinia mea, nu era cazul. Băiatul meu cel mare, Rareș, m-a întrebat surprins: "tati, e bărbat sau femeie?" Ce să îi răspund? Că e de fapt trans-homo, draci-laci și că face asta de spectacol? Cum să îi explic băiețelului meu că trebuie să fim toleranți când el vede că succesul e sinonim cu cât mai ciudat și în afara normelor?!?", a scris Șerban Huidu pe blogul personal.

VEZI ȘI: Șerban Huidu s-ar putea întoarce la Cronica Cârcotașilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel