Horoscop septembrie iubire. Previziuni pentru toate zodiile

În luna septembrie, zodiile vor avea parte de suișuri și coborâșuri în plan sentimental.

Berbec

Pentru Berbeci, luna septembrie nu este una tocmai favorabilă, în niciun plan. Pentru ca viața de cuplu să nu aibă de suferit, nativilor li se sugerează cât mai multe ieșiri în aer liber sau în oraș împreună cu partenerul, pentru a trece cu brio peste această lună.

Taur

În viața de cuplu, Taurii vor avea mai mult interese pragmatice, concrete, materiale, menite să aducă stabilitate vieții de familie. Își vor face planuri mărețe de viitor împreună cu partenerul de cuplu și nu se vor lasă până nu le vor duce la capăt. 

Gemeni

Gemenii vor avea parte de momente tensionate în viața de cuplu, multe dintre ele cauzate de lipsa banilor sau a problemelor de comunicare dintre parteneri. 

Rac

Pentru Raci luna septembrie nu este o perioadă potrivită pentru a lua decizii importante sau pentru a face propuneri în ceea ce privește viața de cuplu și/sau relațiile cu cei din jur.  

Leu

Leii nu au parte de vești bune la început de toamnă.  

Fecioară

Lucrurile pot lua întorsături ciudate în ceea ce privește viața de cuplu. Ceea ce este valabil azi, mâine poate să nu mai fie. Se anunță neînțelegeri și controverse între parteneri.  

Balanță

Balanțele au parte de o lună cu suișuri și coborâșuri în plan sentimental. Pentru nativi septembrie vine cu provocări. 

Scorpion

Septembrie vine cu vești bune în plan amoros pentru Scorpioni. Este o lună de aventură și adrenalină alături de partenerul de cuplu.  

Săgetător

Săgetătorii se bucură de un început de toamnă ca în povești. Au parte de liniște și armonie în viața de cuplu și în familie și radiază de fericire.  

Capricorn

Tensiunea dintre parteneri va dispărea ușor.

Vărsător

Pe Vărsători îi așteaptă o lună dificilă. Aceștia trebuie să se gândească foarte bine pe ce drum vor să meargă. Cei aflați într-o relație de cuplu au șanse mari să își consolideze relația. 

Pești

Peștii au parte de fericire în viața de cuplu. Cei singuri au șanse mari să-și întâlnească marea iubire, notează ele.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel