Horia Tecău și Kevin Krawietz, calificare în finala probei de dublu la turneul german de la Halle

Horia Tecău și Kevin Krawietz s-au calificat în finala probei de dublu la turneul german de la Halle.

Perechea alcătuită din Horia Tecău și Kevin Krawietz s-a calificat, vineri, în finala turneului ATP 500 de la Halle, competiție ce se joacă pe iarbă și este dotată cu premii în valoare totală de 1.455.925 euro, scrie Mediafax. 

Tecău și Krawietz au învins în semifinală, în două seturi, cu 7-6 (6), 7-5, pe belgienii Sander Gille și Joran Vliegen, partida durând o oră și 29 de minute.

Cum a decurs primul set

În primul set, cele două perechi și-au câștigat serviciul, soarta setului fiind decisă în tiebreak, unde echilibrul a fost din nou aproape perfect. La 7-6, Tecău &Co au reușit un minibreak cu care și-au adjudecat setul.

Actul secund a fost la fel de echilibrat, abia la 5-5, Tecău și Krawietz izbutund să facă primul break al meciului, break ce s-a dovedit a fi decisiv.

Favoriții cu numărul 3

Favoriți numărul 3, Tecău și Krawietz, își așteaptă adversarii din finală, în condițiile în care pe partea superioară a tabloului încă nu s-a jucat un meci din sferturile de finală.

Prezența în finală este recompensată cu 30.240 euro și 300 puncte ATP pentru finaliști, și 40.200 euro și 500 de puncte ATP, pentru câștigătorii finalei.

Marius Copil a primit un wild card pentru proba de dublu la Wimbledon

Jucătorul roman de tenis Marius Copil a fost informat de organizatorii turneului de Grand Slam de la Wimbledon că a primit un wild card pentru a participa direct pe tabloul principal al probei de dublu. Copil va face pereche cu britanicul Jay Clarke.

Singurul Grand Slam disputat pe iarbă, turneul de la Wimbledon debutează cu meciurile de pe tabloul principal pe 28 iunie. Românul Marius Copil a primit în ultima clipă o invitație pentru proba de dublu, unde va evolua alături de britanicul Jay Clarke.

Copil este clasat pe locul 238 la dublu și pe 221 la simplu, în timp ce partenerul său este pe 223 la simplu și pe 1039 la dublu.

Jay Clarke, 22 de ani, a primit un wild card și pentru tabloul de simplu, împreună cu alți trei britanici, Andy Murray (124 ATP), Liam Broady (145 ATP) și Jack Draper (321 ATP).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel