Horia Constantinescu ne amintește de „Zvoner și răspândac” de la grupul comic Divertis

Horia Constantinescu Foto: Crișan Andreescu
Horia Constantinescu Foto: Crișan Andreescu

După puii galbeni și demisia, Horia Constantinescu ne amintește de „Zvoner și răspândac” de la grupul comic Divertis, din urmă cu mai bine de 20 de ani.

Răspândac, formulă glumeaţă, este o persoană care se joacă cu informațiile. Cuvântul este acompaniat de obicei de un zvoner. Cei doi termeni au fost popularizaţi de cunoscutul grup umoristic Divertis. Pare că ar putea fi definiția lui Horia Constantinescu? Sau poate este doar o coincidență.

Horia Constantinescu și-a anunțat, astăzi, demisia de la șefia Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

-----

UPDATE: Horia Constantinescu pare că s-a răzgândit - nu mai demisionează. Șeful ANPC a explicat la Antena 3 că, de fapt, s-a înțeles greșit.

________________________________________

"Închin o ceașcă de cafea pentru fiecare dintre voi, cei care mi-ați arătat susținerea ce m-a mobilizat de-a lungul celor doi ani ca președinte al autorității. Probabil unii dintre voi deja știți că am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Constanța.  

Prin forța lucrurilor, trebuie să renunț la funcția de președinte pentru a mă putea dedica campaniei și noului proiect. Cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorității. Las o instituție funcțională, cu pași importanți făcuți către digitalizare, cu sedii renovate, cu o abordare nouă și cu performanțe notabile.  

Rămân totuși în această mare familie, în calitate de comisar șef adjunct al Comisariatului Județean Constanța (suspendat). Trăiesc senzația unui divorț prin acord, dar gândul recăsătoririi cu Primăria Constanța mă motivează enorm. Pregătesc partajul; las autorității câteva sute de ore suplimentare, proiecte și o vizibilitate pozitivă. Îmi păstrez amintiri minunate și o reputație impecabilă în această poziție", a scris Horia Constantinescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel