Halep - Vondrousova. Turneu Roma, rezultat 15 mai 2019

Simona Halep
Simona Halep

Halep - Vondrousova. Turneu Roma, rezultat 15 mai 2019. Simona Halep și Marketa Vondrousova vor juca miercuri, 15 mai. Confruntarea va fi LIVE SCORE pe DCNews.ro.

Halep - Vondrousova. Turneu Roma, rezultat 15 mai 2019. Contul oficial de Twitter al turneului de la Roma a anunţat că niciun meci nu se va juca înainte de ora 16:00, ora României. Astfel, sportiva din Constanța va intra pe teren cel mai devreme la ora 17:30.

Halep - Vondrousova. Turneu Roma, rezultat 15 mai 2019. Singura întâlnire dintre cele două jucătoare a fost adjudecată de Marketa Vondrousova. Acesta s-a impus în optimi, la Indian Wells, cu 6-2, 3-6, 6-2.

Halep - Vondrousova. Turneu Roma, rezultat 15 mai 2019. „Înfrangerile sunt mai ușoare acum, trec mai repede peste ele, dar încă sunt dezamăgită și supărată că am pierdut. De fapt, am plâns în vestiar după mult timp, pentru că am pierdut. Dau sută la sută în fiecare meci, în fiecare turneu, din acest motiv sufăr puțin când pierd. Simțeam că trebuie să plâng. Sufăr după fiecare înfrângere și cred că este un lucru bun", a afirmat Simona Halep, cu două luni în urmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel