Halep, uimitoare pe Instagram. Avalanșă de reacții, după imaginea publicată

Simona Halep / Foto Instagram
Simona Halep / Foto Instagram

După ce la cununia civilă a fost mai fericită ca niciodată, Simona Halep publică imagini din vacanță.

Cea mai recentă fotografie publicată de jucătoarea de tenis Simona Halep a făcut furori pe Instagram, adunând peste 45.000 de like-uri în prima zi și numeroase comentarii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep, poziție WTA pe care nu s-a mai aflat de aproape opt ani

Simona Halep a coborât trei locuri în clasamentul mondial al tenisului feminin, ocupând momentan locul 14. Ultima dată când Simona Halep s-a situat pe locul 14 în topul WTA a fost pe data de 28 octombrie 2013. Era anul în care sportiva din Constanța a avut o ascensiune fulminantă, intrând pentru prima dată în carieră în top 20.

În 2013, Simona Halep reușea să ajungă de pe locul 65, la jumătatea anului, până pe 11, la finele său, fiind pentru prima dată în carieră când trecea de bariera topului 20 WTA. În anul imediat următor, românca trecea și de cota 10, urcând până pe locul 2. Era anul în care ajungea trecea pentru prima dată de 16-imile de finală ale unui turneu de Grand Slam, ajungând în finală la Roland Garros, în semifinală la Wimbledon și în sferturi de finală la Australian Open.

De atunci și până în august 2021, Halep nu a mai părăsit niciodată top 10

În schimb, Sorana Cîrstea e în ascensiune și se apropie vertiginos de egalarea celei mai bune prezențe în topul mondial din carieră. Cîrstea a urcat săptămâna aceasta 4 locuri, până pe 36, după ce a început anul pe locul 71. Ultima dată când sportiva din România a fost atât de bine clasată a fost pe 7 mai 2018. Cea mai bună poziție din cariera Soranei Cîrstea este locul 21, deținut în luna august, 2013.

O altă veste pozitivă pentru tensiul românesc este accederea, pentru prima dată în carieră, în top 100 a Gabrielei Ruse, jucătoarea în vârstă de 23 de ani ocupând acum locul 99, cu o urcare de 2 locuri. În luna iunie, Ruse se afla pe locul 198, însă ea a reușit să câștige primul turneu WTA 250 din carieră, la Hamburg, în luna iulie, după care a mai ajuns și în finala de la Palermo, cele două rezultate propulsând-o pe locul 107. Săptămâna aceasta ea a fost avantajată de regresul în clasament al sportivelor Polona Hercog și Donna Vekic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel