Halep, la Roland Garros. ”Cel mai negru scenariu”

Tenis
Tenis

Organizatorii Roland Garros, din cauza programului încărcat din aceste zile, ar putea decide ca una dintre semifinalele de la Paris să se joace pe al treilea teren. Organizatorii sunt pregătiți chiar și pentru decalarea finalelor. 

„Când avem anunţată vreme incertă, evident, este greu să anticipezi perfect, dar trebuie să fii pregătit pentru cel mai negru scenariu", a spus Guy Forget.

„Prognoza pentru vineri nu e foarte bună, aşa că luăm în calcul orice posibilitate, inclusiv să se joace semifinalele de băieţi/fete pe trei terenuri (Chatrier, Lenglenn şi Mathieu), ca toate fetele să aibă acelaşi timp de odihnă. Nu e exclus nici ca finala fetelor să se amâne cu o zi sau să decalăm ambele finale. S-a mai întâmplat asta acum câţiva ani la o finală Djokovic - Nadal, care s-a jucat luni.

E dificil, pentru că în momentul de faţă fetele ar trebui să joace trei zile la rând. Studiem în continuare toate scenariile posibile", a mai spus Guy Forget.

Halep joacă vineri

Meciul din sferturile de finală ale turneului de Grand Slam Roland Garros dintre Simona Halep și Amanda Anisimova, care trebuia să se joace miercuri, a fost amânat din cauza ploii. Organizatorii au decis ca cele două sportive să joace joi, de la ora 13:00. Confruntarea va fi prezentată sub formă de LIVE SCORE pe DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel