Halep, după meciul de la Eastbourne. Nu a fost cum se aștepta

Tenis
Tenis

Simona Halep, numărul şapte mondial, a făcut primele declarații după ce s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA pe iarbă de la Eastbourne (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 998.712 dolari, după ce a învins-o pe taiwaneza Su-Wei Hsieh cu un sec 6-2, 6-0.

Românca, desemnată cap de serie numărul şase la Eastbourne, s-a impus în doar 54 de minute, luându-şi revanşa după ce asiatica o învinsese anul trecut în turul al treilea la Wimbledon, cu 3-6, 6-4, 7-5.

„A fost un meci foarte bun, mă așteptam la un meci mai greu, pentru că am pierdut la Wimbledon în fața ei, dar și atunci am avut mingi de meci. Azi, m-am simțit bine și la serviciu și la primire.

Este dificil mereu să joc pe iarbă, nu pot aluneca, de aceea îmi place zgura. Nu pot alerga cum vreau eu. Azi a fost bine, voi lua numai lucrurile pozitive", a spus Simona Halep pentru corespondentul Digi Sport, Gabriel Morariu.

Halep are acum 2-1 în meciurile directe cu taiwaneza, pe care a mai învins-o în 2013 în primul tur la Cincinnati, cu 6-7 (5), 6-1, 6-2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel