Guvernul EXCLUS de Rareș Bogdan. Tudorache (PLUS), 100% de acord

foto Facebook Rareș Bogdan
foto Facebook Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, nu crede că ”USR PLUS stă într-un om”, subliniind că e important ca această coaliție să-și pună în practică reformele. 

”Sunt absolut convins că maturitatea, echilibrul și interesul național vor prima” a spus Rareș Bogdan, la Digi24.  Despre un guvern minoritar, el spune: ”Exclus, exclus un guvern minoritar, exclusă o alianță cu PSD, mergem înainte alături de USR-PLUS și UDMR”. 

Dragoș Tudorache, ales PLUS în PE, a completat că, pe această ultimă declarație ”sunt de acord 100% cu colegul meu, Rareș Bogdan. Nu avem niciun motiv pentru a nu continua să investim în această coaliție. Este singura soluție solidă pentru gestionarea problemelor țării”. El i-a spus lui Rareș Bogdan că nu e vorba de orgolii sau de joc politic, acuzându-l pe Florin Cîțu că nu a avut un minim respect față de USR PLUS când nu i-a consultat cu privire la decizia pe care urma s-o ia. 

Amintim că premierul Florin Cîțu a anunțat, după discuția cu Dan Barna, lider al USR, că a luat decizia revocării lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, precum și pe cea a Andreei Moldovan, secretar de stat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel