Grand Cinema Digiplex, parteneriat exclusiv pentru divertismentul copiilor

Grand Cinema Digiplex si Teatrul de Animatie Tandarica-1
Grand Cinema Digiplex si Teatrul de Animatie Tandarica-1

Sălile cinematografului din Băneasa Shopping City, Grand Cinema Digiplex, vor fi animate în fiecare week-end de actorii și păpușile mânuite cu talent și măiestrie în dorința de a-i introduce pe cei mici și ai lor părinți în universul clasicelor și nemuritoarelor povești ale copilăriei, grație parteneriatului exclusiv încheiat între Grand Cinema Digiplex și Teatrul de Animație Țăndărică.

Astfel, noua stagiune a Teatrului Țăndărică se va desfășura și în incinta cinematografului din Băneasa Shopping City, unde publicul va putea urmări, de la ora 11:00, și aplauda cele mai îndrăgite piese de teatru pentru copii din stagiunea 2013 – 2014.

“Prin acest parteneriat exclusiv, readucem la Grand Cinema Digiplex poveștile și artiștii Teatrului de Animație Țăndărică în dorința de a oferi un plus de valoare și de divertisment educativ copiilor ce ne vizitează la fiecare sfârșit de săptămână”, a declarat Atena Balint, Alternative Content și Event Manager în cadrul Grand Cinema Digiplex.

Teatrul de Animație Țăndărică, un reper cultural pentru copii, recunoscut prin numeroasele distincții naționale și internaționale obținute, va pune în scenă unele din piesele cele mai aplaudate de către cei mici. În luna octombrie, copiii se vor bucura de clasicele povești Fata babei și Fata Moșneagului - 5 și 6 octombrie -, Păcală - 12 octombrie-, Motanul Încălțat - 19 octombrie - și Capra cu Trei Iezi - 26 octombrie -, aduse la viață de actori și păpuși mânuite cu talent și măiestrie.

Parteneriatul Grand Cinema Digiplex cu Teatrul de Animație Țăndărică din această toamnă vine ca o continuare firească a colaborărilor anterioare care, datorită spectacolelor minunate, s-au bucurat de un mare succes în rândul copiilor și al părinților.

Programul complet al pieselor Teatrului de Animație Țăndărică ce vor fi jucate în această toamnă la Grand Cinema Digiplex va putea fi găsit pe pagina www.grandcinemadigiplex.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel