Grațiela Duban, dezvăluiri în exclusivitate. Povestea neștiută a buzoiencei căsătorite cu Andrei Duban

Grațiela Teohari Duban este tânără, frumoasă de pică, o actriță talentată care își împarte viața între scenă și familie, Armin, fiul ei și al lui Andrei Duban, luminându-i zilele.

Artista ne-a acordat un interviu în exclusivitate în care ne-a vorbit despre Buzău, orașul său natal, despre Andrei Duban, partenerul ei de viață, dar și despre locul în care se simte poate cel mai bine: scena Teatrului Ion Creangă.

DC News: Ce ştiai despre Andrei Duban înainte să-l cunoşti personal şi ce ştii acum despre el?

Grațiela Teohari Duban: Nu ştiam foarte multe lucruri despre el. Aşa fugitiv... ştiam că a prezentat Loto şi am fost avertizată că este cam... hai să nu folosesc cuvinte urâte, că îi cam fug ochii după femei şi că sigur o să se dea la mine. Acum, după șase ani de relaţie, pot spune că este un familist convins; un om tare bun care ştie să iubească.

(w670)

DC News: De ce i-ai spus "da" când te-a cerut de soţie?

Grațiela Teohari Duban: Acum, dacă stau să privesc în urmă, pot spune că am avut ceva inconştienţă, dar nu îmi pare rău. Aş face şi acum la fel. M-a convins să spun 'DA' pentru că mi-a dovedit că mă iubeşte mult, foarte mult!

DC News: Dintre toate rolurile pe care le-ai interpretat, care este cel mai apropiat de sufletul tău?

Grațiela Teohari Duban: Mi-a plăcut mult rolul Oxana din piesa "Ultima şansă" pe care am jucat-o la Târgovişte, iar acum, de când sunt la Teatrul Ion Creangă, iubesc ceea ce fac în spectacolul "Crăiasa zăpezii".

[citeste si]

DC News: Care a fost momentul când lucrurile au început să meargă bine pentru tine în actorie?

Grațiela Teohari Duban: Pot să spun că am avut şansA să joc într-un teatru chiar în momentul în care am terminat facultatea. Aşa am jucat şi în timpul facultăţii în seriale. Pot spune că sunt o norocoasă pentru că îmi pot face meseria.

DC News: Eşti buzoiancă. Ai făcut liceul de artă Margareta Sterian. Cine ţi-a insuflat pasiunea pentru actorie? De unde a pornit totul?

Grațiela Teohari Duban: Totul a pornit de când eram foarte mică și îmi plăcea să dau spectacole în faţa familiei, iar în clasa a VII-a, am auzit că în Buzău s-a deschis o secţie de actorie şi din momentul acela am zis că acolo vreau să ajung şi am ajuns. Meseria aceasta chiar îmi hrăneşte sufletul.

DC News: Mai mergi la Buzău?

Grațiela Teohari Duban: Din păcate, în ultima vreme ajung foarte rar pentru că Teatrul Ion Creangă mă "ţine" foarte ocupată. Când merg la Buzău îmi vizitez familia, îmi place foarte mult să merg în locurile pe unde am copilărit, să îi arăt lui Armin casa în care am crescut, camera mea roşie, îmi place să merg la bunicul meu, dar din păcate nu pot face tot ceea ce mi-aş dori pentru că stau foarte puţin şi trebuie să mă împart.

(w670)

DC News: Povesteşte-ne o întâmplare memorabilă petrecută la o filmare.

Grațiela Teohari Duban: Întâmplarea memorabilă nu a fost la o filmare, ci la un casting pentru un lung metraj pentru rolul principal... şi anume că am luat acel casting. Pentru mine şi pentru cariera mea a fost ceva 'wow'. Este vorba despre filmul "La bani la cap la oase".

DC News: Eşti foarte frumoasă. Spunea, la un moment dat, Mădălina Ghenea că frumuseţea în actorie este un handicap. Cum vezi lucrurile din perspectiva ta?

Grațiela Teohari Duban: Mulţumesc frumos pentru compliment, mă măguleşti... aşa este, frumuseţea în actorie este cu două tăişuri, uneori te ajută, dar uneori îţi "dă şi în cap".

DC News: În ce piese joci acum şi ce pregăteşti în continuare?

Grațiela Teohari Duban: Acum joc la Teatrul Ion Creangă în "Amintiri din copilărie", "Crăiasa zăpezii", "Spaima Zmeilor " iar acum repetăm cu drag şi spor la "Frumoasa din pădurea adormită".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel