Goțiu, mesaj pe Facebook după ce l-a ”înjurat” Șerban Nicolae, ”marele `intelectual` PSD-ist”

Mihai Goțiu
Mihai Goțiu

Senatorul USR Mihai Goţiu a explicat pe pagina sa de socializare de ce s-a certat cu Şerban Nicolae în şedinţa de plen, dar şi cum explică asta rezultatele dezastruoase de la testele PISA. 

"Șerban Nicolae și PARAZIȚII! De ce s-a apucat (iar) să mă înjure marele "intelectual" PSD-ist. Și cum explică asta rezultatele de la Testul PISA

În ziua în care au devenit publice rezultatele dezastruoase ale elevilor români la Testul PISA, un personaj precum Șerban Nicolae și-a trecut, astăzi, în ședința comună a Comisiilor Juridică și de Învățământ din Senat o lege privitoare la... educație.

Iar "argumentul suprem" al lui Șerban Nicolae pentru susținerea legii de transformare a școlilor și liceelor în spații concentraționare a fost "Fără paraziți în timpul intervențiilor", după o intervenție de-a mea.

Pentru Șerban Nicolae, de vină pentru ce se întâmplă în școlile din România sunt elevii și părinții lor și trebuie băgați la pușcărie dacă nu reușesc să probeze contrariul! Cu siguranță, astea sunt mărurile prin care sistemul educațional din România va ajunge să pregătească elevi care să înțeleagă ce citesc ori cum pot aplica în practică ce învăță la matematică ori la alte discipline școlare!", a scris Mihai Goţiu pe Facebook. 

Atac la adresa PSD

"Și n-au trecut decât câteva ore de la "argumentul" paraziților, că în Comisia pentru Învățământ, Liviu Pop depus un amendament la un proiect de lege, altfel în regulă, prin care sunt eternizați directorii școlilor din România. Asta e recompensa lui Liviu Pop pentru mulți dintre cei care au o mare răspundere pentru rezultatele testelor PISA: funcții de director pe viață!

A trecut ceva vreme de când nu mă mai deranjează invectivele venite de la PSD. După ce am fost golan, apoi eco-terorist, apelativul "parazit" din partea unuia ca Șerban Nicolae nu mai aduce nimic nou sub soare. E doar o variațiune pe aceeași temă, menită să ascundă incompetența și impostura celor care au făcut praf educația din țara asta.

Din păcate, cel mai mult au de suferit elevii și viitorul acestei țări, nu eu. Și e grav că încă mai durează până când se vor organiza alegerile parlamentare care să-i trimită, definitiv, în uitare", a mai scris senatorul USR. 

Citeşte AICI EXPLICAŢIILE LUI ŞERBAN NICOLAE DESPRE SCANDALUL DIN SENAT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel